;
ukr
Показати всі результати
Назад

Незвичайне перетворення на квесті «Кібератака»

Коли актор вживається в роль, він може схуднути або погладшати на десять кілограм, поголитися налысо або відростити бороду, перефарбуватися в рудий колір або набити тату. Коли квестер йде на справу, він ніколи не знає, що чекає на нього за черговими дверима. Він розуміє, що якщо рішення прийняте, зворотної дороги вже не буде і, там у туманних лабіринтах Ігри, він не матиме часу зважувати всі «за» і «проти», щоб прийняти чи ні виклики, що чекають його на кожному кроці.

Цього разу, щоб виконати чергову місію з порятунку людства, нам довелося зменшитися настільки, щоб проникнути в надра найпотужнішого суперкомп'ютера. У дитинстві, напевно, всі уявляли собі, як це здорово – стати таким собі хлопчиком-з-пальчиком і поблукати гілками різдвяної ялинки серед мішури та іграшок або забратися в системний блок комп'ютера і, перестрибуючи з материнської плати на звукову карту, відчути себе Тарзаном.

І ось, ця дитяча мрія збулася - ми стоїмо в оточенні проводів, миготливих лампочок, працюючих кулерів і транзисторів, що гріються. Спокуса все доторкнутися, оглянути, обмацати таке велике, що ми забуваємо, що часу у нас на все лише годину. Беремо себе в руки і вмикаємося в роботу. У принципі, звичайні завдання квестера – загадки на логіку, спостережливість, кмітливість. Виконавши їх, ми отримуємо порцію нових завдань, ще більш складних та відповідальних. Але все це відбувається в такій неймовірно прикольній обстановці, що ми не перестаємо радіти своєму крихітному зростанню. Всі предмети набувають для нас зовсім іншого змісту. Вони вже не здаються нам такими простими і невинними, як у звичайному житті.

Час невблаганно біжить. Година закінчується. Нервуємося, робимо помилки, виправляємося, знову помиляємось і так, здається, до нескінченності. Зрештою, все зроблено. Ми перехитрили штучний розум – небезпечну для всього людства програму ліквідовано. І, як це не сумно, треба збільшуватися та повертатися в реальність.

Пригоди це завжди чудово. У досвідченого квестера їх зібрано вже цілу колекцію. Місія Кібератака в ній зайняла гідне місце. А чи знаєте чому? Так, саме тому, що вона дозволила нам на годину здійснити свою дитячу мрію, а це дорогого коштує.

Хочете також спробувати? Тоді вам потрібно в Це місце в ямі. Пориньте у свої дитячі фантазії, як це зробили ми, і передайте далі. Тому що мрії повинні збуватися.

     З достоїнств квесту:

Квест-кімната «Кібератака» передусім сподобалася своєю новизною, а також нетривіальним підходом до розкриття, здавалося б, багато разів програної теми. Щільність загадок досить висока. Рівень їх складності – вищий за середній. Квест дуже технологічний, атмосферний. Усі предмети, які беруть участь у грі, це авторські розробки, виконані дуже високому рівні. Усі складові квесту логічно з'єднані у чудову гру.

З недоліків квесту "Кібератака"

Швидше, це порада для гравців. Приходьте командою не більше 4-х осіб, інакше буде не зовсім просторо. Найідеальніше 2-3 особи.

Як підсумок:

Кібератака - відмінний квест для того, щоб розважитися невеликою компанією. На локації є досить просторе, неймовірно стильне приміщення, де можна відсвяткувати День народження, провести корпоратив або тренінг. Тож дуже рекомендуємо побувати в «Це місце в ямі». Отримайте величезне задоволення.

А ось вам ще два квеструми, які знаходяться у чудовому місці, де можна і захід провести, і майстер-клас, і розважитись, і відпочити, і дітей зайняти на кілька годин. Місце це називається – «the House quest and party». А квеструми – «Mission Possible 2.0» та «Скриня мерця. Пірати Карибського моря".

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?