;
ukr
Показати всі результати
Назад

Серце темряви у квесті «Кінотеатр «Nosferatu»

Іноді у житті квестера трапляються нетривалі дні відпочинку. Це коли не треба нікуди гнатись, когось рятувати, щось розгадувати чи йти городами від переслідувачів. У такі дні хочеться тиші, умиротворення та споглядання чогось спокійного та прекрасного. А що може в таких випадках бути прекраснішим за море? Тільки море) І ми рвонули до Одеси.

І ось гуляючи цим просто таки напханим таємницями місту, ми на свій подив натрапили на дуже дивний кінотеатр - «Носферату». Не можна сказати, що ми великі поціновувачі кіно, а тим паче знавці його історії. Але чуйка квестера, яка, мерзота, ніколи не спить, просто таки закричала нам на вухо: «Вам обов'язково треба сходити в кіно. Саме зараз. Саме сюди»

Час був уже вечірній, за ідеєю, ми встигали ще на останній сеанс. Постукали в скромні, непомітні двері. Вона відкрилася і ми увійшли в загадковий кінотеатр, прихопивши з собою сирий запах вечірнього моря і шматочок ночі, що насувається ))

Дивна річ, у кінотеатрі було порожньо. Як ми не звали, нишпорили по кутках, стукали в зачинені двері, все марно. Ні звуку, ні шереху. Але одна з дверей виявилася не замкненою. Вона безшумно відкрилася і ми опинилися у вестибюлі кінотеатру – стильному, навіть вишуканому приміщенні з приглушеним світлом і таємницями, що сховалися у вигинах штор.

Так почалася наша чергова пригода. На жаль, відпочити не вдалося. Квести стали невід'ємною частиною нашого життя.

Не пам'ятаю до ладу, чи ми подивилися кіно. Начебто і назва в нього якась була, але зникла з голови. Зате під час п'єси, ми дізналися, що наша мета зовсім в іншому – знайти стародавній артефакт «Серце Темряви». І розгадуючи нескінченне павутиння загадок і таємниць, ми з кожною хвилиною наближалися до нього дедалі ближче. Дивна річ, але справжні господарі цього місця – вампіри (ви ж уже здогадалися, що це вони впустили нас сюди?) – не завдали нам жодної шкоди. Вони відчувалися всюди, але при цьому зовсім не лякали і навіть не намагалися вкусити. Ми за це їм, звичайно, дуже вдячні, бо якось не хотілося повернутися з Одеси вампірами, хай навіть ставши безсмертними)) З кінотеатру зрештою ми вибралися, артефакт знайшли. І ось ми знову вільні та щасливі, насолоджуємося мелодією морського прибою та будуємо плани майбутніх пригод)

Гарний вийшов квест. Тож, будете в Одесі, заходьте подивитися добротний фільм про вампірів. Особливо радимо останній сеанс)) Так ще антуражніше))

 

З переваг квесту «Кінотеатр «Nosferatu»

Чудові декорації, що місцями переходять у якісь фантастично-непередбачувані рішення. Від одних лише механізмів, поворотів сюжету та безлічі нестандартних ходів можна втратити голову) Усі загадки ідеально та логічно вписані в сюжетну картину. А фінал взагалі вище за всіх похвал – кіно, що ожило!

З недоліків квесту «Кінотеатр «Nosferatu»

Їх просто нема. Ця квест-кімната справжня втіха для справжніх поціновувачів гарної гри.

Як підсумок:

«Кінотеатр «Nosferatu» не є хорором, у ньому немає лякаючих моментів та акторів. Тому цей квест чудово підійде для будь-якої категорії гравців. Новачки зможуть у ньому долучитися з перших кроків до високої квестерської школи, гуру отримають непідробну насолоду від гарних загадок, легкої вампіричної атмосфери та офігенно виконаних декорацій. Шикарний квест, який однозначно увійде до вашого ТОП-10 ))

Секретна інформація для любителів квест-турів! ))

Продовжити свої пригоди ви можете в суперантуражних квеструмах: Mad Max і Black Sails (Чорні Вітрила).

Квест кімнати у Львові

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?