;
ukr
Показати всі результати
Назад

Злі сили у квесті «Потяг Щастя»

Вигодовані добрими казками дитинства, ми продовжуємо вірити в чудеса, будучи вже дорослими, навченими досвідом, дядьками та тітками. Звичайно, ми це не афішуємо і намагаємося навіть приховати, щоб оточуючі не побачили в цьому нашу слабкість. Але іноді так хочеться відкинути всі умовності і з головою поринути у світ дитинства, у чудову казку, в якій немає місця сірої буденності та нудних шаблонів дорослого життя.

Хотіти хочеться, але де ж таке знайти? А ось і є десь. В Одесі! У новорічному квесті України – «Потяг щастя». Скажу чесно, ми опинилися у цій казці задовго до новорічних свят. Але антуражність цього ескейпу настільки святкова і яскрава, що вже через 5 хвилин після входу ми повністю перейнялися атмосферою передчуття новорічного дива, коли треба загадувати бажання і розгадувати загадки.

Насправді тут ми опинилися не випадково, а у справі. Відкрию маленьку таємницю: справжній квестер ніколи і ніде не виявляється випадковим. Якщо квестер опинився у закритому приміщенні, то він займається розгадуванням важливої загадки, яка якщо не покликана врятувати людство, то щонайменше має повернути людям щастя. У «Поїзді щастя» ми саме цим і займалися – запускали стомлений потяг Санти, завантажений різдвяними подарунками для дітлахів. Довелося нам попітніти, не все було гладко. Злі сили, які, як відомо, не дрімають, накидали на нашому тернистому шляху стільки головоломок, що ми ледве вклалися у відведені 60 хвилин. Крім того, нас постійно відволікав святковий інтер'єр кімнати, все хотілося розглянути, доторкнутися, тому доводилося відривати себе за вуха і продовжувати розпочату справу. Ну, дуже багато загадок і завдань, побігали та насміялися від душі.

Зрозуміло, що поїзд ми запустили. Щоправда на останніх хвилинах. Але це абсолютно не завадило йому доставити подарунки за призначенням, а нам отримати свою важку порцію радості та простого людського щастя))

 

З достоїнств квесту «Потяг Щастя»

Дуже яскравий, святковий інтер'єр. Чудово передана атмосфера новорічного свята, таке враження, що ми знімалися у якомусь різдвяному кіно. Дуже багато найрізноманітніших загадок і на логіку, і на кмітливість, і на спритність. Квест логічний, не плутаний і дуже позитивний.

З недоліків квесту «Потяг Щастя»

Особливість квесту в тому, що він скоріше підходить для дівчат та дітей. Брутальний квестер, вихований хорором і жорсткими детективами, швидше за все почуватиметься тут таким собі вусатим нянькою. Хоча ... іноді навіть найбрутальніший квестер хоче побути просто бешкетним хлопчиком))

Як підсумок:

«Потяг Щастя» - чудовий квест для сімейного вікенду та просто незамінний квест у новорічні свята. Беріть із собою дітей, друзів, бабусь та дідусів і вирушайте отримати свою порцію чарівного позитиву. Цей квест таки коштує своєї назви))

А ще, з цією ж компанією ви можете сміливо вирушати в барвисті та захоплюючі квеструми: «Хоббіт» та «Віллі Вонка та шоколадна фабрика».

Більше квест кімнат у Києві

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?