;
ukr
Показати всі результати
Назад

Драматична історія у квесті «Титанік»

Виявляється «Титаніків» було два!

Так Так. Ви не помилились. Їх справді два.

У звичайному світі цю трагічну історію розтиражували у сотнях книг, фільмів, пісень та телепередач. І скрізь це була історія одного корабля, який загинув від «руки» раптового та бездушно-жорстокого айсберга.

Але ми тут неспроста. Ми тут, тому що воліємо світ пригод і таємниць більше, ніж повсякденно-реальний, обділений насиченими подіями та вирами сюжетів. Так ось у цьому світі, світі квестів, існує два абсолютно різні «Титаніка». Я навіть сміливо припустити, що їх є і більше. Але ось у наших краях їх саме два – у Києві та в Одесі. Вибір міст очевидний – два найбільші порти – річковий та морський. Тільки в таких місцях можуть оселитися справжні Титаніки.

Нам пощастило побувати в обох. Порівняти, спробувати на смак та запах, пропустити через себе їхню атмосферу і дозволити їм провести нас по всіх лабіринтах своїх загадок та таємниць. Але давайте по порядку.

Київський «Титанік» - це відчуття потужності та неперевершеності найбільшого корабля у світі. Потрапляючи в нього, ти розумієш, що те, що ти бачиш, це тільки мала частка могутнього судна, що борознить холодні води Атлантики. І ти з командою десь загубився у надрах цього гігантського механізму. І не просто загубився, а тобі треба вирішити безліч завдань, щоб вибратися з корабля живим, що тоне, та ще й «Серце океану» знайти. Останні хвилини були у нас особливо напружені, ми так нервувалися, так перейнялися атмосферою катастрофи, що в нас реально тряслися руки, коли ми вирішували останнє завдання. Це було щось! Хіба можна таке пережити у звичайному житті?

Одеський «Титанік» – це вся та зворушливість, романтизм та переживальність, що зробили кемероновський «Титанік» легендарним фільмом. Ось уявіть собі, ви потрапляєте на цей новенький, щойно з верфі корабель, у розкішну каюту, з новими дорогими меблями та іншими атрибутами luxurious life. Звичайно ж, ви потрапили сюди не просто так, у вас тут є серйозна справа і не менш серйозна підтримка. Але ось невдача, клятий айсберг сплутав усі ваші карти. І ось уже корабель тоне, а ви кидаєтеся між бажанням закінчити розпочату справу чи стрімголов бігти – рятуватися. Кінцівка всієї цієї драматичної історії взагалі вища за всі похвали. Схоже, сам Джеймс Кемерон її зрежесував. Навіть самий черствий не зможе стримати сльозу, що набігла. І знову треба робити вибір, а це завжди дуже складно.

     

З переваг квестів «Титанік»

Оформлення локацій просто неможливо суперське. Відчувається, що всі декорації зроблено професійними майстрами з великим вкладенням коштів. Всі загадки не просто логічні та красиві, а ще й ідеально вписані у сюжет. Є багато моментів, які реалізовані лише у цих кімнатах і більше ніде не зустрічалися. Усі механізми працювали ідеально, а це просто, як солодка пісня на душу квестера ))

З недоліків квестів «Титанік»

Чесно, недоліків не виявили. Так поринули в унікальну атмосферу гри, що наприкінці важко поверталися в реал))

Як підсумок:

Відстань за 475 км між Києвом та Одесою варто подолати, щоб побувати на обох «Титаніках». Зрозумій, друже, це історія. Не пропусти найголовнішого.

А для більшої переконливості почитайте ще один огляд від досвідчених гравців – «Атмосфера легенди у квесті «Титанік».

Квест кімнати у Києві

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?