;
ukr
Показати всі результати
Назад

Втеча з в'язниці Кілн у квесті «Вартові Галактики»

У звичайному житті квестер нічим не відрізняється від інших людей. Він також справно виконує свою роботу, навчається, літає у відпустку до теплих морів, ходить у клуби, зустрічається з друзями, любить, прокрастинує, радіє перемогам і засмучується часто через дрібниці. Ну, тобто вирахувати його практично неможливо. Він такий самий, як усі.

Зрозуміти, що перед тобою справжній квестер, можна лише опинившись у його рідній стихії – квеструмі. Саме там він виявляє себе. Саме там він бере на себе відповідальність та рятує всю команду.

- Рятує? Невже все так серйозно? – запитаєте ви.

- Так. Все більш ніж серйозно, - відповість вам кожен, хто хоч раз побував у квесті.

Уявіть, ви з друзями вирішили розважитись після важкого трудового тижня і пішли у звичайний здавалося б квест «Вартові Галактики». Ви – команда вартових. Попереду гра… Але не тут було. Ви опиняєтесь у міжгалактичній в'язниці Кілн. І вибратися з неї не так просто. На кожному кроці випробування, загадки та смертельна небезпека. Яка ж це гра, коли ти реально відчуваєш на собі всю красу гравітації, коли якась невидима сила намагається збити тебе з вірного шляху, заплутуючи і затягуючи на дно безвиході. І тут один із твоїх друзів каже: «Я знаю, що робити. Бували в таких переробках і не раз». Ось він – квестер! У нього завжди знайдеться пара-трійка варіантів вирішення будь-якої проблеми. Спочатку ви йому не вірите: «Ну так, ти все знаєш. Чим ти кращий за нас?». «У мене є досвід», - парирує квестер, і він має рацію. Досвід – це той найважливіший артефакт, який допомагає знайти вихід, коли команда втрачає надію і втеча з Кілна видається неможливою. Неохоче ви погоджуєтесь довіритися квестеру і вже за пару хвилин вистачаєте за хвіст тонку нитку із заплутаного клубка загадок. Ще кілька хвилин і ви вже йдете цілком реальною дорогою до довгоочікуваної мети. І ось воно – диво, магічна Сфера у вас у руках! Ще один крок, останній, і ваша команда на волі, а друг-квестер тепер шановна людина))

Хочете теж легко вирішувати найзаплутаніші загадки? Тоді набирайтеся досвіду в квестах і відчуйте себе сильніше за інших.

З переваг квесту «Вартові Галактики»

Квест новий, дуже добре зроблений, як і всі квест-кімнати ENIGMA ROOM.

Є вау-ефект, якого ми ще не зустрічали в інших квестах. Він додає в гру атмосферності та реалістичності того, що відбувається. Усі механізми працюють ідеально. Загадки середнього рівня складності. Цікавий, послідовний сюжет.

З недоліків квесту «Вартові Галактики»

Загалом квест нам дуже сподобався. Єдиний момент, який треба врахувати гравцям – останнє завдання. Там знадобиться певна сила, тому бажано, щоб у команді був хоча б один хлопець.

Як підсумок

«Вартові Галактики» – хороший, класичний квест, який відмінно підійде як для початківців, так і для досвідчених квестерів. Кожен знайде у ньому щось цікаве для себе. Також його сміливо можна обирати як сімейний квест з дітьми від 14 років. Якщо дитина молодша за 14, треба уточнювати в адміністрації. Зазвичай у присутності дорослих дозволяють.

Однозначно рекомендуємо цей квеструм для відвідування.

 

Також на цій локації є чудові тематичні квест-кімнати:

містика – «Між двома світами» та пригоди «Валіза».

Автор: Виктория Шевчук

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?