;
ukr
Показати всі результати
Назад

Квест чи фільм? Гаманець або життя? І те, й інше у славне свято Хелловін!

Незважаючи на «попсовість» Хеллоуїна, його коріння сягає давніх часів, а історія налічує тисячоліття, починаючи від фестивалю Самхейн, римського Дня Помони (богині рослин) до християнського «Дня всіх святих». Дивним чином переплітається в ньому кельтська традиція вшанування злих духів та християнська – поклоніння всім святим.

Невід'ємний символ Хеллоуїна - гарбузова голова, символізує одночасно закінчення збору врожаю, злий дух і вогонь, що його відлякує. Світильник Джека є «душою, не прийнятою ні в рай ні в пекло».

Фото: pixabay.com

Невід'ємний символ Хеллоуїна - гарбузова голова, символізує одночасно закінчення збору врожаю, злий дух і вогонь, що його відлякує. Світильник Джека є «душою, не прийнятою ні в рай ні в пекло».

У ніч на 1 листопада всі бар'єри між нашим та «іншим» світами усуваються, до нас заглядають померлі родичі, а за ними нишком проникає (або відчайдушно намагаються проникнути) підступна погань. Щоб відлякати злих духів одягають костюми, які спочатку були образами потворних схудлих осіб людей. Не важко здогадатися, що видовище було просто кошмарним. Поступово костюми набували яскравих і популярних образів, а саме свято перетворилося на шоу. Погодьтеся, костюмом жінки-кішки або Русалочки злий дух буде важко відлякати.

Ну, і який такий містичний, таємничий вечір пропустити? Сміливо запасайтеся чимось смачненьким і вибирайте фільм до душі.

Добірка з 10 класичних «хеллоуїнських» фільмів

 

Фото: pixabay.com

Іствікські відьми (1987)
Бітлджюс (1988)
Ельвіра: Володарка темряви (1988)
Кошмар перед Різдвом (1993)
Сімейка Аддамс 1,2 (1991)
Фокус-покус (1993)
Каспер (1995)
Смерть їй личить (1992)
Сонна лощина (1999)
Практична магія (1998)


Якщо всі фільми дивляться – переглянуті і є настрій діяти та отримувати емоції на повну – квести тут, звичайно, найкраще рішення.

Найатмосферніші квести Києва на Хелловін

У квесті кімнаті «Логове Відьми» звільніть полонені душі ні в чому не винних людей і завадіть величезної сили злу потрапити в нашу реальність.

У квесті «Мумія, книга Мертвих» вирушайте в археологічну експедицію на розкопки стародавнього загубленого міста Хамунаптра. Стародавнє зло ось-ось вистрибне назовні, необхідно його зупинити.

Квест-перформанс «Horror Story. Історія Жахів» рекомендуємо тільки найсміливішим і безстрашнішим - він, безумовно, містичний та атмосферний, але лякає не по-дитячому.

Фото: Логове Відьми. Idea Quest

Фото: Логове Відьми. Idea Quest

Як квест кімнати готуються до Хеллоуїн

Для тих, кому цього дня хочеться відчути повну гаму емоцій та мішок вражень, радимо заглянути в квест «Екстремальне шоу», де дуже ретельно готуються до Хеллоуїна і чекають на вас. У квесті зберуться 5 головних людських страхів і навіть справжні тварини. Вся гра буде проходити в непроглядній темряві з миготливим ліхтариком. Без яскравих вражень точно ніхто не піде!

Компанія Maze Quest підготувала особливу акцію до Хеллоуїна з 31.10 по 08.11 для кожної костюмованої команди (досить якихось елементів костюма хоча б в одного учасника). Для того щоб взяти в ній участь, при вході на локацію скажіть оператору квесту коронну фразу Хеллоуїна (ми впевнені, ви її знаєте;) і зможете отримати «солодкість» - витягти індивідуальну знижку від 10% і аж до безкоштовної гри. Квести по акції можна вибрати тут.

Клуб Flexagon підготував для вас квести у жанрі хорор. І це не просто квести, а квести у віртуальній реальності. За сценарієм квесту HOUSE OF FEAR ви потрапляєте в покинуту хатину в лісі. Павутина в кутах, пил на підлозі, старі меблі та... жодної живої душі. На вигляд будинок порожній і давно покинутий, але чи так це? Чи готові Ви подолати свої страхи та розкрити всі секрети цього похмурого місця?

У квесті SANCTUM ви опиняєтеся в похмурому місці - покинутому монастирі. У світі є темні місця, куди краще не потикатися, де всі ваші страхи можуть здійснитися. Будьте обережні, адже вам доведеться ризикнути не тільки життям, а й своїми душами, коли зіткнетеся з стародавньою силою, що спить під старим занедбаним монастирем. Це похмуре святилище приховує моторошні таємниці.

Повне занурення в атмосферу Хеллоуїна вам гарантовано!

Ну і звісно, ми просто зобов'язані нагадати, що на QG завжди є приємні знижки до будь-якого свята. Відзначайте Хелловін разом з нами!

Автор: Questgames

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?