;
ukr
Показати всі результати
Назад

Квест-weekend, або як круто провести вихідні

Зазвичай, до кінця тижня, всі, хто працює і перенапружуються щодня, відчувають хронічну втому та стійке бажання відправити своє сімейство до бабусі, а самому залягти на диван в обійми з подушкою та соцмережами. І навіть якщо зараз вам здається, що це було б ідеально, ми постараємося зламати ваш стереотип м'яко і ненав'язливо ))

Для початку дайте відповідь собі на запитання. Коли колега вранці у понеділок запитає тебе: "Як ти провів вихідні?" Що ти даси йому? Швидше за все це буде щось на кшталт: «О, чудово! Усі вихідні провалявся на дивані, спав, дивився телевізор і дивився на фейсбуці, як відпочивають мої друзі». Цветисто, хоча всю цю фразу можна замінити одним словом - "не". І це буде чесно.

Тому що переказ фейсбучних новин, враження від переглянутого під пледом фільму або багатозначне (майже творче) споглядання власної стелі – це не дозвілля і навіть не релакс, це – втрачені можливості.

Безумовно, хоча б іноді цілком корисно просто повалятися в ліжечку, насолоджуючись чарівним «нічогонеробленням». Але якщо з вихідних у вихідні це стає доброю традицією, то настав час поставити під сумнів такий відпочинок. А якщо у вас до того ж є діти, які під будь-яким приводом вирушають вами в свою кімнату, а краще до бабусі, то під сумнів настав час поставити, можливо, і свій стиль життя. Але про це ми поговоримо іншим разом.

Що ми маємо в наявності – розібралися. А тепер давайте помріємо. Ні, вилазити з-під пледу не треба. Просто закрийте очі та послухайте.

У твоєму місті є незвичні місця. Вони відомі не багатьом. І це добре.

У цих місцях зустрічаються реальність і чаклунство, щоб зробити на світ своє унікальне дітище - квеструм.

Саме там ти можеш отримати все те, чого тобі так не вистачає в житті: пригоди, азарт, почуття перемоги, що п'янить. Але найголовніше, що ти можеш там отримати – це повернення в дитинство. Причому це відбувається не крадькома, потай, а на всіх законних підставах.

На тебе чекають фантастичні світи, інші планети, секретні лабораторії, джунглі, кораблі-привиди, лабіринти, тюремні застінки, лігва шпигунів і маніяків, літаки, що падають, і просто казки.

А ще це командна гра, коли поряд з тобою твої друзі. Вам доведеться подолати сумніви, недовіру, хвилини слабкості та розпачу. І все це заради того, щоб стати єдиним цілим і разом пройти тернистий шлях від початку, коли за вами зачиняються двері і до кінця, коли ви опиняєтеся знову на волі. Після всіх випробувань, які зазвичай випадають на частку гравців у квеструмах, вони вже не можуть ставитись один до одного, як раніше. Тепер між вами є довіра та почуття відповідальності. І це безцінно.

А тепер скажіть чесно, ваша нога вже нишпорить по підлозі в пошуках тапка? Плед скинутий? Ви гарячково намагаєтеся Google, де можна знайти ці неймовірні квеструми?

Тоді вважатимемо, що моя місія виконана.

А вам далі ось сюди

Автор: Victoria Shevchuk

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?