;
ukr
Показати всі результати
Назад

Тюремне життя у квесті «Втеча із Шоушенка»

Київ вже настільки розпещений великою кількістю квест-кімнат різних напрямків, що чергове відкриття вже не вражає. Адже все відбувається за наперед відомим сценарієм: ти приходиш у невеликий підвал десь на Подолі, далі інструктаж, а потім годину захоплюючою або як пощастить ігри. Все круто, є навіть вау ефект, АЛЕ! Ми з командою Gloss.ua пройшли вже так багато загадкових кімнат, що здивувати нас якимись свіжими фішками та тематиками вже непросто. Але у хлопців з Mystery play це вийшло настільки, що зараз ми з упевненістю можемо назвати їхній інтерактивний квест найкращим з усього, що ми колись тестували!

 

Чоловіча частина команди Gloss.ua вирішила закінчити робочий тиждень не дружною зустріччю в пабі, а втечею з Шоушенка. Ні, ми не пішли у кіно, а вирушили на секретну локацію квесту Mystery play під назвою відомого фільму. Разом з нами близько 200 осіб зібралися на засекреченій локації якогось занедбаного заводу чи складів, де під звуки пострілів та гавкіт сторожових собак усім оголосили правила квесту та строєм завели на територію. Здавалося, що ми справді опинилися у в'язниці суворого режиму: грізні охоронці, вежі, прожектори, сірі стіни тюремного блоку.

 

Кожному учаснику видали особистий речовий мішок з робою і порядковим номером. Всі вишикувалися в загони, як вимагали від нас наглядачі, залишалося тільки чекати початку самої гри. Щоб час не тягнувся довго в очікуванні заповітних загадок усередині секретної локації, «ув'язненим» було запропоновано набір різних тюремних розваг: баскетбол, картові батли на цигарки, а також силові змагання з іншими командами.

 


Нарешті ми потрапили всередину похмурих стін «Шоушенка» і опинилися у справжній тюремній їдальні. За столи до нас почали підсідати «бувалі сидільці» і вводити в курс справи, що і як у цій в'язниці. Раптом звідки не візьмись з'явилися кілька представників тріади, які явно щось не поділили, почалася бійка, яку охоронці жорстоко припинили, але на покарання і всіх відправили «за компанію» до карцеру. Так почався наш тривалий шлях Шоушенком.

 


За час квесту нам довелося побігати кількома поверхами в'язниці, попрацювати на благо країни у тюремних майстернях, побувати в місцевій бібліотеці, розкрити стукача у стінах в'язниці і знайти трохи грошенят, щоб можна було підкупити «бувалих» і знайти вихід із казематів.

 


Підсумок: шоу-квест високого рівня з максимальним зануренням в атмосферу в'язниці "Шоушенк", якісна реалізація оригінального задуму. Якщо не знаєте, як яскраво провести вихідний день, тоді вам сто відсотків потрібно взяти участь у цьому квесті!

 

А ось ще один огляд квесту «Втеча із Шоушенка», але не масштабного, а у форматі квеструм від проекту Teleport.

Щоб переконатися в суператмосферності квесту кімнати «Втеча з Шоушенка», ви просто зобов'язані побачити все на власні очі ))

Автор: Ilya Aizenshtat (с), gloss.ua City Guide

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?