;
ukr
Показати всі результати
Назад

Український колорит у квесті «Вечори на хуторі»

Аналіз квесту кімнати «Вечори на хуторі»

Напевно, всі пам'ятають чудовий фільм «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Його колорит, гумор, розкіш та костюми не залишають нікого байдужими. Наївна і, водночас, чудова історія про кохання та червоні черевички, а також про добрі справи нечистої сили.

 

Так сталося, що після закінчення всіх відомих нам пригод, Вакула вже й забув, що чимало насолив нечисті. І коли, здавалося б, життя повністю налагодилося, у його будинку починають відбуватися зовсім незрозумілі і навіть містичні речі. І все було б не так погано, якби одного прекрасного дня Вакула не зник! Прекрасна Оксана у паніці! Що ж тепер робити? Де шукати Вакулу та до кого звертатися? Ви, як головні експерти з фільму та просто добрі люди, не можете залишатися байдужими у такій ситуації. Ви маєте шістдесят хвилин, щоб добре оглянути кімнату, все проаналізувати і розгадати всі загадки. На кону доля закоханих, і ви просто не можете дати цій історії закінчитися погано.

 

Докладіть максимум зусиль і зробіть так, щоб усіма і так улюблена, щаслива історія закінчилася ще позитивніше. Для цього вам потрібно бути максимально винахідливими та уважними до деталей. Подумайте, як міг би чорт помститися Вакулі та куди його забрати? Всі предмети в кімнаті – найкращі помічники. Не гайте часу і допоможіть щастю повернутися в будинок славного і доброго Вакули.

 

Схожа ситуація добре обіграна ще в одному дуже антуражному квеструмі «Хлопчишник».

Якщо вам до душі ця тема, тоді обов'язково завітайте ще до «Похмілля у Вегасі».

Більше квестів кімнат у нас на сайті.

Автор: Funtime

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?