;
ukr
Показати всі результати
Назад

Врятувати «прекрасне далеко» у легендарному квесті

Алііїсааа! Меєєлофоон!.. або як ми сходили в квест кімнату «Подорож у часі» від мережі Під Замком

Щойно переступивши поріг потрапляєш в атмосферу кінця 80х-90х і мимоволі в голові грає «Прекрасне далеко». І так ми і є ті самі гості з майбутнього яким конче необхідно це найпрекрасніше далеко врятувати.

Подорожі в часі стали вже повсякденною річчю і через спеціальні портали, такі як ми гуляють просторами простору і часу як бульваром. Але, не дивуйтеся деяким сюрпризам навколо, адже поки портали не почали функціонувати нормально, багатьом мандрівникам щастило набагато менше.

Наше завдання здавалося досить простим: повернутися в минуле, знайти прихований там надсучасний прилад для читання думок і скористатися ним уже в нашому часі. Але не тут було. У світі де смартфон, Internet і GPS звучать як марення божевільного шуканий предмет доводиться шукати по-старому. Та ще й власник попався з гумором – квартира його прямо-таки нафаршована всілякими схованки та загадками і потрібно здорово поламати голову щоб з усім розібратися.

Антураж: З одного боку, дуже порадувала автентичність навколишніх предметів. Прямо-таки зіграла ностальгія за щасливим дитинством та мультиками на касетних програвачах. Але і тут відіграв важливу роль вік кімнати. Багато предметів ну дуже зносилися.

Загадки: Тут було дуже двояке почуття з одного боку є досить нетривіальні загадки, за які хочеться аплодувати стоячи, з іншого боку кількість кодових замків зашкалює, та й стан деяких елементів відкриває таємниці загадки без необхідності її вирішувати.

Оператор: Очікування в холі було не з найприємніших, оператори ходили навколо, балакали про своє і періодично створювалося враження, що нас не помічають. ІМХО я люблю поговорити з оператором і запитувати про цікаві квести) У процесі гри з легендою та підказками реабілітувалися повністю. Все пройшло легко та невимушено, але ложка дьогтю вже була.

Я б рекомендувала цей квест тим, у кого є 1-3 кімнати за плечима. Для досвідчених буде обмаль, а новачки відчують те саме «Вау»! Реновація потрібна однозначно, багато предметів виглядають м'яко кажучи непрезентабельно і страждають на якість навіть найкрутіших загадок. У квесті можна і потрібно грати вп'ятьох, він переважно не лінійний, занять вистачить усім. Більше, звичайно, сподобалася перша половина гри, ось така ось ностальгія за «Гістю з майбутнього» і антикваріатом тих часів. І так сюрприз у середині крутий!

Для всіх бажаючих поринути у атмосферу «Гості з майбутнього», рекомендуємо забронювати квест «Подорож у часі».

Автор: Оксана Таран

Назад до списку
Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?